Til toppen

Personvern

Hvem er vi

Vår nettstedadresse: https://buysec.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Kontaktskjema

Brukerinformasjon samlet inn via kontaktskjema (navn, e-postadresse, telefonnummer) lagres på ubestemt tid for at vi skal kunne ta kontakt med deg.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din og som inneholder informasjon. Den brukes for å hjelpe besøkende på nettstedet. Vi lagrer ingen personopplysninger gjennom informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene i nettleseren din hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal brukes.

buysec.no bruker vi informasjonskapsler for å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig for deg. Hvis du gjør endringer på hjemmesiden, spares disse i en informasjonskapsel. Neste gang du besøker siden, behøver du ikke gjøre samme endring på nytt. Informasjonskapselen informerer hjemmesiden om at du har besøkt den tidligere og hvilke endringer som er gjort. Hvis du endrer disse innstillingene på nytt, vil den gamle informasjonskapselen erstattes med en ny. Slike kapsler brukes for å gjøre det lettere for deg når du besøker nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoklipp, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet. Disse nettstedene kan samle informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra tredjepartsporing og overvåke samspillet ditt med nevnte innebygde innhold, inkludert sporing av samhandlingen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på siden det gjelder.

Hvor lenge vi oppbevarer informasjonen din

Hvis du registrerer deg som bruker på nettstedet vårt (hvis tilgjengelig), lagrer vi også personopplysningene som du oppgir. Du kan når som helst se, redigere eller slette personopplysningene dine (dette gjelder imidlertid ikke brukernavnet, som ikke kan endres). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har i forhold til personopplysningene dine

Hvis du har en konto eller har lagt ut kommentarer på dette nettstedet, kan du be oss om å sende deg en fil med oversikt over all informasjon vi har lagret om deg, inkludert det du selv har gitt oss. Du kan også be oss slette alle personopplysningene dine. Dette gjelder imidlertid ikke informasjon som vi må lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.