Til toppen

Photo Collect

Intelligent innsamling og redigering av foto

 

Ved design og produksjon av ID-kort er det viktig at det visuelle designet er tydelig og man raskt kan sjekke gyldigheten av beviset.
Bilde av personen er et av de viktigste elementene for å sjekke gyldigheten. Det er flere elementer som må på plass for å få et godt bilde og dette er en tidkrevende prosess fra fototagning, til bilde er klart for ID-kort produksjon.
Det krever resurser både av ansatte og de som tar bilder og behandler bildet til ferdig ID-kort.

Det er denne prosessen Photo Collect automatiserer!

I Photo Collect styrer man hele prosessen fra en webbasert administrasjon.
Først importeres alle ansatte inn i Photo Collect.
Så sendes det ut en SMS eller e-post (Valgfri) til ansatte. Her er det en enkel beskrivelse av hvordan ansatte selv tar bilde (Selfie)

Når det er gjort sendes bildene tilbake til Photo Collect administrasjonen. Her blir bildene automatisk verefisert og elementer blir sjekket av AI modulen. Blir det ikke godkjent får ansatte beskjed om hva som feilet og må ta nytt bilde. Når bilde er godkjent blir bakgrunnen automatisk ˛ernet og bilde er klart til å benyttes til deres ID-kort produksjon, websider, IT systemer m.m..

Det er ikke behov for å installere noe app eller programvare på mobil eller PC for å ta bilde.

Du kan fårhåndsdefiner hvordan den automatiske bagrunnsfjerneren skal behandle bildene. Her ser du noen eksempler du kan velge:

Ønsker du å få en demo? -Ta kontakt Her