Til toppen

Kortprinter - Fargo INK1000 Blekk, en-sidig, USB

Produktnummer: 62000
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

NYHET Blekk skriver!

Fargo INK1000 Beskrivelse
HID Fargo INK1000 termisk blekkskriver er den siste skriveren i HID-familien som tilbyr rimelig blekkskriver, samtidig som de totale eierkostnadene senkes. Denne robuste og pålitelige skriveren ligner på tradisjonelle termiske blekkskrivere hjemme og skriver ut ID-kort med en enkel å installere YMC-blekkpatron. Denne skriveren med lite vedlikehold er billigere enn mange andre ID-kortskrivere, og er ideell for små og mellomstore bedrifter. Høyoppløselig, mindre fotavtrykk og kant-til-kant-utskrift er bare noen av de mange funksjonene som Fargo INK1000-skriveren tilbyr. INK1000 blekkskriver gir rimelig utskrift av ID-kort, noe som gjør den mer tilgjengelig for mindre organisasjoner eller kostnadsbevisste organisasjoner uten å ofre kvalitet og pålitelighet.

Produktfunksjoner
Innovativ termisk blekkskriverutskrift
Fargo INK1000-skriveren er den neste revolusjonen for utskrift av ID-kort. Med HIDs eksklusive teknologi for blekkskriver, eliminerer denne skriveren behovet for dyre ID-kortskriverbånd med en brukervennlig YMC (gul, magenta, cyan) blekkpatron. Med sin intuitive design er INK1000 like enkel å bruke som hjemmekontorskriveren. Den høyspesialiserte skriveren er konstruert for å være kompatibel med standard CR8030 PVC-kort - en bransjepremie! Løsemiddelblekk (alkoholbasert blekk) fester seg lett på PVC-kortet og tørker nesten umiddelbart. Det spesialformulerte blekket støtter forbedret UV-stabilitet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at kortene dine falmer som andre direkte-til-kort-trykte kort.

Mindre fotavtrykk og nyskapende design
Hold arbeidsområdet ryddig med INK1000-kortskriveren. Designet med et mindre fotavtrykk, passer denne ID-kortskriveren lett på skrivebordet eller disken når det er lite plass. I motsetning til noen andre merkeskrivere, har Ink1000 en inngangs- / utgangskortbeholder på samme side, slik at innlasting og henting av kortene ikke krever at du rekker rundt på baksiden av skriveren. Et underside rom for strømforsyning og overflødig lagring av ledninger eliminerer problemet med sammenfiltrede ledninger og frigjør verdifull arbeidsplass.

Brukervennlig utskrift av ID-kort
I likhet med en tradisjonell blekkskriver, klikker den enkle blekkpatronen (YMC) lett på plass og erstatter behovet for dyre bånd og skrivehoder. Fjern vanlige direkte-til-kort-ID-skriverkamp som for eksempel feiljustering av bånd eller brudd og overforbruk av skriverhodet. INK1000-skriveren er intuitiv og relatert og krever ingen ekstra opplæring eller ekspertise å bruke. I tillegg er HID Inkjet-skriveren like enkel å sette opp som en hjemmebasert inkjet-skriver. Med den termiske blekkskriveren trenger du ikke ha en teknisk bakgrunn - denne skriveren kan brukes rett ut av esken. Bare trykk på blekkpatronen som en tradisjonell skriver, så er blekkskriveren klar til bruk.

Fotografisk utskrift
Fargo 62000-skriveren gir bilder i fotografisk kvalitet og skarp tekst og strekkoder. Med 600 x 1200 ppt oppløsning og uendelige fargevalg med YMC-blekkpatronen, blir ID-kortene dine og merkene dine profesjonelle hver gang. Logo og mikrotekst er lett leselige med blekkskriver-ID-kortskriveren, slik at merkevaren din får den anerkjennelsen den fortjener.

Lite vedlikehold og rimelig utskrift
Fargo INK1000 termisk blekkskriver tilbyr kortutskrift av høy kvalitet til en brøkdel av prisen. Blekkstrålen erstatter behovet for å håndtere bryet med et direkte-til-kort-skriverbånd som bare skriver ut bestemte farger, eller avhengig av design, bare bruker et flertall av en farge. Med YMC-blekkpatronen blandes farger for å skape hvilken farge du trenger for kortet ditt - til og med svart! Avhengig av utformingen av kortet ditt, har en blekkpatron potensialet til å gi betydelig flere kort enn en båndbasert skriver. Og med lavere maskinvarekostnader på forhånd er utskrift av ID-kort mer tilgjengelig for inngangsorganisasjoner eller kostnadsbevisste virksomheter

Ekte kant-til-kant-utskrift
For å beskytte skrivehodet til en direkte-til-kort-skriver skrives ID-kort ut med en hvit kant rundt kanten av ID-kortet. Med termisk blekkskriving på ID-kort elimineres ikke attraktive hvite kanter med ekte kant-til-kant-utskrift. Ikke bare skriver INK1000 ut helt opp til kantene på ID-kort, men kan også skrive ut helt opp til kanten av innebygde sjetonger i smartkort.

Sikker utskrift med mindre avfall
Noen kortdesigner krever ikke fullstendig bruk av et direkte-til-kort-skriverbånd, slik at hele sett med båndpaneler blir ubrukt og bortkastet. Med en Inkjet ID-kortskriver bruker du bare blekket du trenger for å skrive ut kortene dine, og du trenger ikke å bekymre deg for å skrive ut gjennom kostbart bånd. Og fordi det ikke er trykt på noe bånd, trenger du ikke bekymre deg for bryet med å makulere det gamle båndet som utilsiktet lagrer selskapets data.

Garantibakket utskrift
I en usannsynlig tilfelle feil, dekkes skriveren med Fargo Inkjet standard 2-års garanti.

Kortprinter teknisk data:
Merke Fargo
En- eller tosidig Ensidig
Print teknologi inkjet
Oppløsning 1200 DPI
Innmagasin 100 kort
Utmagasin 30 kort
Kodemoduler Ingen
Lamineringsmodul Nei
Tilkobling USB
Medfølgende programvare Swift ID™
Garanti 2 år