Til toppen

Kortprinter - Fargo HDP8500 Flattener + Contact Smart Card Docking Station

Produktnummer: 88555
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

To-sidig med kontakt chip koder.

HDP8500 er en helt ny industri kortprinter fra Fargo som er utviklet for store utskriftsmengder med høykvalitets utskrifter. Printeren har flere sikkerhetsnivåer og chassis er bygget i metall som også gir en stabil produksjon.

HDP8500 benytter 5 generasjon HDP (High Definition printing) «Retransfer» teknologi som sikrer at du får en meget høy utskriftskvalitet. Printeren har flere funksjoner som sikrer stabil produksjon, og er spesielt egnet for  produksjonsmiljøer hvor det stilles ekstra store krav med minst mulig produksjonsavbrudd. HDP8500 har en av markedets største kapasitet på kortmatere og krever minimalt med oppfølging fra operatøren. Det leveres et Andron statuslys som er godt synlig på avstand, og som viser til en hver tid status på printer og kort

HDP8500 er også en fullblods automatisk kodemaskin. Den er modulbasert slik at du enkelt kan montere kodemoduler etter behov. Det støttes flere RFID standarder, som alle Mifare variantene, iCLASS, Prox med flere. Det leveres også koder for magnetstripe og kontaktchip. Koding av kortene gjøres i samme prosess som selve printingen.

Det er flere sikkerhetsfunksjoner integrert i HDP8500. Det er fysiske låser for å få tilgang til vitale deler, også på kortmateren. Det er PIN autentisering for å få tilgang til menysystemet. Det benyttes også kryptering av informasjon mellom printer og PC. 

Det kan leveres lamineringsmodul som legger et ekstra gjennomsiktig lag på kortet. Det sikrer lengre levetid på kortet og beskyttelse for kopiering. Det kan også benyttes hologrambånd for ytterligere sikkerhet. Det er et stort utvalg med fargebånd som er tilpasset printeren hvor UV-bånd kan benyttes for økt sikkerhet. Det er en modul som retter ut kortene i slutten av printprosessen og ikke skaper problemer ved daglig bruk.

Kortprinter teknisk data:
Merke Fargo
En- eller tosidig Tosidig
Print teknologi Retransfer
Oppløsning 300 DPI
Innmagasin 400 kort
Utmagasin 200 kort
Kodemoduler Kontakt chip
Lamineringsmodul Nei
Tilkobling USB/Nettverk
Medfølgende programvare Swift ID™
Garanti 3 år