Til toppen

Kortprinter - Fargo HDP5000, 2 sidig m/nettverkskort og USB, opsjon=laminering

Produktnummer: 89003
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

HDP5000 - Denne modellen har tosidig print. USB og nettverkskort.

HDP5000 - Denne modellen har tosidig print. USB og nettverkskort.

HDP5000 er allerede rukket å blitt en klassiker i kortprinter markedet. Dette er fordi HDP5000 benytter en teknologi som printer 100% ut til kortkanten. Denne teknologien gjør også at printeren egner seg meget godt for printing på RFID (berøringsfrie) kort og printing på kort med chip. En av HDP5000 sine sterkeste sider er mulighetene for oppgraderinger. Man kan enkelt montere nye moduler for få flere funksjoner på printeren, og det er blant annet muligheter for magnetkoding, Mifarekoding, laminering, tosidig utskrift m.m.

Viktige funksjoner:

  • 100% kant til kant printing
  • Re-fransfer teknologi sikrer meget gode utskrivter.
  • Modulbasert- enkelt å oppgradere til nye funskjoner.
  • Livstid garanti på printerhodet.
  • Lamineringsmodul for økt sikkerhet på kortet.
  • SmartScreen™ LCD Control Panel viser statusmeldinger og menyer.
  • Mange forskjellige kodeopsjoner; HID iCLASS, Mifare, DESFire, ID Prox.
  • Enkelt vedlikehold, enkelt å bytte fargebånd.
  • USB og nettverkkort er inkludert på alle modellene.
  • 3 års garanti

Mer informasjon:

HDP5000 er bygget på moduler, dette betyr at du enkelt kan ettermontere moduler for magnetkoding, Mifarekoding, laminat og tosidig utskrift m.m. Dette kan gjøres etter at printeren er installert og tatt i bruk. Av kodeenheter kan du velge mellom blant annet HID iCLASS, Mifare, DESFire og ID Prox.

Med tradisjonell kortprinter teknologi så kommer fargebåndet og kortet i direkte kontakt med skrivehodet. Dette kan påvirke bildekvaliteten, medføre slitasje, samt påføre skade på skrivehodet. Hvis du bruker kort med chip og innebygde antenner så kan det bli problemer med å få god print over chipen. På HDP5000 er ikke printerhodet i direkte kontakt med kortet fordi bildene først skrives på en HDP film som så smeltes på kortet med varme og trykk. Dette gir feilfrie utskrifter og lave kostnader over tid. I og med at printerhodet aldri er i berøring med kortet gis det livstidsgaranti på printerhodet. Det benyttes en teknologi som heter HDP (High Definition Printer) og det er 4. generasjon som nå er i salg.

En annen fordel er av ved bruk av HDP film får man ekstra beskyttelse og holdbarhet på kortet. Det fungerer som en "buffer" mot daglig slitasje og øker sikkerheten for manipulering av kortet. Hvis man prøver å fjerne filmen så vil trykket bli ødelagt. HDP5000 med tosidig modul er i stand til å produsere 51 kort i fullfarge med tosidig print per time.

Ønsker du ekstra sikkerhet? Ved å bruke laminering kan du produsere sikre kort mot forfalskninger. For et enda høyere nivå av sikkerhet på HDP5000 så kan vi levere skreddersydde hologram med laminering.

Printeren leveres som standard med nettverkskort med printserver og USB på alle modellene. Dette gjør at du kan dele printeren i nettverket og flere kan få gleden av å benytte printeren både til printing og koding.

Du vil spare opplæringskostnader fordi HDP5000 er så enkel å betjene og vedlikeholde. Kort, fargebånd og laminering er kassett-baserte, noe som gjør det enkelt og renslig å bytte fargebånd. Å rengjøre printeren er like bekymringsfri. Det medfølger en rense rull med hvert fargebånd som kjøpes. Det er minimalt med bevegelige deler noe som gjør printeren så og si vedlikeholdsfri. Det gis 3 års garanti og livstid garanti på printerhodet.

Kortprinter teknisk data:
Merke Fargo
En- eller tosidig Tosidig
Print teknologi Retransfer
Oppløsning 300 DPI
Innmagasin 100 kort
Utmagasin 200 kort
Kodemoduler Magnetstripe
Lamineringsmodul Nei
Tilkobling USB/Nettverk
Medfølgende programvare Swift ID™
Garanti 3 år