Infinity ID


Modell: iid
På lager: Ja
Produsent: SG Data


Infinity ID er det perfekte valget for produksjon av ID-kort.

Infinity ID er utviklet i Norge med norske menyer. Formålet med Infinity ID er å tilby en produksjonsplattform for ID-kort som er enkelt å bruke og med de funksjoner som det norske markedet etterspør. Selv om grensesnittet er enkelt har Infinity ID mange unike funksjoner og kan konfigureres til alles behov og ønsker.

Infinity ID kan benytte eksiterende database og støtter alle kjente databaser, også Access og Excel. Det kan opprettes forskjellige profiler med forskjellige kort design. Profilene kan også knyttes mot forskjellige printere. Dette er en fleksibel og enkel måte for produksjon av ID-kort med forskjellige design. Alle kortene som produseres blir lagret i databasen og man kan enkelt hente opp tidligere produserte kort for å skrive det ut på nytt.

Infinity ID støtter også direkte bilde import fra digitale kamera uten mellom lagring*. Dette gjør bildehåndteringen meget enkelt, og hvis det er behov for justeringer av bilde så er det inkludert et redigeringsprogram.

Infinity ID støtter programmering av magnetstripe, printing av strekkode og signatur panel kan benyttes. Det er et kraftig søkeverktøy hvor man kan søke på mange forskjellige variabler i databasen. Programmet har bruker autentisering med passord. 

iid_1.jpg

Lisensieringen er tilpasset norske forhold hvor lisensprisen styres av antall kortbærere. Dvs at uansett antall kortbærere så vil vi tilby fullversjon med alle funksjoner. Dette er fordi vi ser at også små og mellomstore firmaer etterspør mer avanserte funksjonaliteter og de fleste firmaer i Norge ligger i denne størrelse orden.

 

iID_funksjoner.jpg

 

Støtter Microsoft XP, Vista og Windows 7.

 

 *) gjelder TWAIN/WIA/Directshow