ID Print Secure - komplett ID-kort pakke


Modell: idprintsec
På lager: Ja
Produsent: Fargo

Fra:

Ekstra tilbehør/oppgradering
Logg inn for å se pris

Denne pakken består av Fargo DTC4500 kortprinter med laminering/hologram modul, og er perfekt for bedrifter og organisasjoner som vil ha et ekstra sikkerhet på sine ID-kort. Laminering gir ekstra beskyttelse for manipulering av ID-kortet samt ekstra beskyttelse for slitasje. Det kan også benyttes hologram som gjør bedriftens ID-kort unike.  Vi kan levere kundetilpasset hologram i tillegg til Fargos standard hologram. Ved bruk av hologram så høyner du sikkerheten på ID-kortene til et meget høyt nivå.

 

Inkludert norsk programvare med full database støtte!

 

I denne pakken leverer vi Infinity-ID som er et norskutviklet design og produksjonsprogram for ID-kort. Det erDTC4500 - Basic full integrasjon til database og hvert kort som printes blir lagret for enkelt å hentes opp for ny print. Det er enkle søkefunksjoner, norske menyer og programmet er usedvanlig enkelt i bruk. Kan også programmere magnetstripe. Infinity-ID kan settes opp mot bedriftens eksisterende database for ansatte og man designer kortet etter hvilken data som skal printes på kortet. Det kreves ingen store datakunnskaper for å produsere ID-kort med Infinity-ID. Det følger med alt du trenger; kortprinter, kabler, web kamera, fargebånd og 250 stk plastkort.

 

Microsoft LifeCam Studio™Fargo DTC4500 er beregnet for større utskriftsmengder og har enkelt vedlikehold. DTC4500 kan bygges ut med moduler for forskjellige teknologier som magnetstripe, berøringsfri -og kontakt chip som iClass og Mifare for adgangskontroll og andre programmer. Se teknisk data for mer info. DTC4500 kan også lett bli oppgradert til tosidig utskrift. 

 

I pakken er også Microsoft web kamera med HD oppløsning. Vi veit hvor viktig kameraet er for bildekvaliteten og her får du det beste web kameraet i markedet. Kameraet har feste for stativ.

Dette består pakken av:

Art.nr. Beskrivelse
49000 Fargo DTC4500 plastkortprinter 
P8010 Infinity ID Small ID-card software
613031 Web kamera
45200 Fargebånd til 500 print
81754 Plastkort 100 stk
82615 Thermal overlaminate film - 500 print
  Kabler
   

 


three floor dress