ID Print Standard - komplett ID-kort pakke


Modell: idprintst
På lager: Ja
Produsent: Evolis

Fra:

Ekstra tilbehør/oppgradering
Logg inn for å se pris

Dette er den perfekte ID-kort pakken for de som har behov for å printe ID-kort i større mengde til beste kvalitet. Sammen med det norske kortprogrammet har denne pakken alle de funksjoner som behøves for å produsere ID-kort. 

 

Primacy er siste generasjon kortprinter fra Evolis. Den er en av de raskeste, mest stillegående og mest brukervennlige kortprinter i sin klasse og passer utmerket fra middels til større utskriftsmengder. Utskriftene er av meget høy kvalitet og det legges et gjennomsiktig lag  over kortet for ekstra beskyttelse. Vi bruker denne plastkortprinteren i vår standard pakke og sammen med kortdesign og print programmet Visual Card Designer er dette en kvalitetspakke for kortproduksjon. Det følger med alt du trenger; kortprinter, kabler, web kamera, fargebånd, programvare og 250 stk plastkort

 

Inkludert norsk programvare!

 

Kortprogrammet, Visual Card Designer, er det første kortdesignprogrammet som er på norsk og erideelt for design og printing av ID-kort. Ideen bak programmet er å lage et program som er enkelt å komme i gang med for personer som ikke har teknisk bakgrunn.
Likevel har programmet mange nyttige og avanserte funksjoner for design og personalisering. Alt tilrettelagt slik at det er artig å holde på med kortdesign.

 

 

Her finner du mer informasjon om Evolis Primacy og her finner du mer informasjon om kortprogrammet Visual Card Designer.