ID Print Entry - Start pakke med alt du trenger!


Modell: idprintentry
På lager: Ja
Produsent: Evolis

Fra:

Ekstra tilbehør/oppgradering
Logg inn for å se pris

Dette er den rimeligste ID-kort pakken som finnes i markedet med norsk programvare. Her er det bare å installere drivere og programvaren, koble kablene til PC-en og så er du i gang. Det følger med alt du trenger; kortprinter, kabler, web kamera, fargebånd, software og 250 stk plastkort.

Inkludert norsk programvare!

Zenius kortprinter er det beste valget for kortproduksjon i mindre volum når pris og funksjonalitet tas i betrakting. Den er enkel å bruke, tar liten plass og printer i fullfarge helt ut til kortkanten.

Kortprogrammet, Visual Card Designer, er det første kortdesignprogrammet som er på norsk og er ideelt for design og printing av ID-kort, studentbevis, kundekort m.m. Ideen bak programmet er å lage et program som er enkelt å komme i gang med for personer som ikke har teknisk bakgrunn.
Likevel har programmet mange nyttige og avanserte funksjoner for design og personalisering. Alt tilrettelagt slik at det er artig å holde på med kortdesign.

Med webkameraet er det enkelt å ta bildet og det vises i sann-tid i programvaren. Det er ikke behov for å mellomlagre bildet.

Pakken inkluderer:

 


three floor dress