Vi produserer alle type kort. ID-kort, medlemskort, ansatte kort


På lager: Ja


Buysec har mange års erfaring med trykking av plastkort (forhåndstrykte) og har knyttet til seg produsenter både i Norge og utlandet. Vi stiller strenge krav til produksjonsprosessen og tilbyr kun kvalitetskort til konkurransedyktige priser. Vi benytter forskjellige trykk/print metoder alt etter hvilke krav som stilles.

kotrekke.jpg

Vi kan levere alle typer plastkort, enten det er ID-kort, ansatte kort, medlemskort, adgangskort, bonuskort osv. Vi kan persjonalisere kortene med tekst og kode. Magnetstripe, berøringsfrie, chip kort eller printing av nummerserie og strekkode. Vi leverer selvsagt også kort med kun trykk i det design du ønsker. Det kan være ensidig eller tosidig trykk på plastkortet. 

Vi bistår i alle faser. Fra utvikling av design og til kortet er ferdig levert kunden. Vår designer har flere års erfaring og tilbyr profesjonell kortdesign som bygger på kundens ønsker og behov.

Typiske bruksområder for fortrykte kort er: adgangskort, betalingskort, ID-kort, bankkort, kredittkort, bonuskort, kundekort, lojalitetskort, fordelskort, nøkkelkort, medlemskort, VIP-kort, identitetskort, studentkort, studentbevis, gavekort, klippekort, månedskort, telefonkort m. fl.

Vi kan også levere blanketter med pålimte plastkort. Det kan for eksempel være en innbetalingsgiro for medlemskap. Vi kan bistå med hele prosessen fra design av plastkort, produksjon, montering på blanketten, automatisk konvoluttering og masseutsendelse med posten.

 

Ta kontakt for nærmere informasjon.