Rensesett - Evolis rensesett til Primacy og Zenius. 10 kort, 5 p


Modell: R7050
På lager: Ja
Produsent: Evolis


Det er viktig å rense printeren regelmessig, både for å få best mulig printkvalitet og for lengre levetid på printeren. Dette er også viktig for å opprettholde garantien på printerhode, se detaljer under. Evolis anbefaler rens med kort samtidig som det byttes fargebånd.  Dette settet passer til alle Evolis Primacy og Zenius kortprinterne.

Settet inneholder alt du trenger for komplett rengjøring: 10 rensekort for atomatisk rens, 5 rensepinner for printerhodet, 5 Rengjøringservietter og 1 T-rensekort.

Hvordan rense printere? Evolis garantibestemmelser og renseprosess For at garantien på printerhode skal opprettholdes må printeren renses innen angitte intervaller, avhengig av hvilken modell du har.  Her finner du en oversikt: Primacy Zenius Garanti 3 år 2 år med maks renseintervall 1200 kort 1200 kort Varsel om rens 1000 kort 1000 kort Blir printeren ikke renset før «Maks rense intervall» er overskredet så bortfaller garantien på printerhodet. «Varsel om rens» begynner å lyse for å varsle om at printeren trenger rens.Evolis anbefaler at det blir gjort en rens hver gang fargebåndet byttes.


three floor dress